Uz pomoć našeg alata za pretragu avio karata predstavljamo vam odličnu priliku da posetite Los Anđeles za malo novca.  Ukoliko letite iz Srbije ostaje vam da stignete do Kopenhagena a to možete uraditi lowcost vezom iz Beograda ili Niša do Malmea ili iz Budimpešte do Komenhagena za već od  40€.

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Avio Karta: Kopenhagen – Los Anđeles od 331€

Ukoliko posedujete vizu za Ameriku iskoristite ovu priliku koja se ne pruža svaki dan. Posetite grad koji je svetionik za sanjare, koji ga posećuju nadajući se da će u njemu ostvariti Američki san. Grad čiji je moto živi i pusti druge da žive, grad bez predtasuda, osude i blama.

Mesto polaska:

  • Kopenhagen

Mesto odredišta:

  • Los Anđeles

Mesto povratka:

  • Kopenhagen

 

DATUM:

  • 30.Mart – 07.April

*ukoliko pronađemo još neke datume  sa povoljnom cenom dopunićemo ovo polje.

 

copenhagen-losangeles

 

Pogledaj ponudu

 

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

*UKOLIKO SE ODLIČITE ZA KUPOVINU OVE KARTE  SAVETUJEMO VAM DA ODLOŽITE ZA KASNIJE REZERVACIJU HOTELA, ATRAKCIJA…. UVEK POSTOJI MALA ŠANSA DA VAM NAKON KUPOVINE AVIOKOMPANIJA OTKAŽE KARTU.  ZATO VAM SAVETUJEMO DA TEK NAKON ŠTO  DOBIJETE POTVRDU DA JE KARTA KUPLJENA MOŽETE PRISTUPITI REZERVACIJI OSTALIH ELEMENATA KOJI SU VAM POTREBNI ZA OVO PUTOVANJE ( HOTELA, ATRAKCIJA…)