Niskotarifna avio kompanija WizzAir već duže vreme leti za grad Malme na jugu Švedske iz Beograda po niskim cenama. Ono što prilično novo je da je WizzAir počeo da leti i iz Niša po još nižim cenama nego iz Beograda. Zahvaljujući ovoj niskotarifnoj kompaniji možete kupiti avio kartu za Švedsku već od 41€.

Ukoliko u jednom putovanju želite da posetite i Kopenhagen koji se nalazi sani na 40km od Malmlea  možete kupiti avio kartu u jednom smeru Niš – Malme već od 14€ . Karta za povratak bi u tom slučaju mogla da bude Kopenhagen – Budimpešta već od 20€ , kako ne bi morali da se vraćate iz Kopenhagena za Malme samo zbog leta.

Tako bi vas ovaj put (dve avio karte + kombi transfer iz Budimpešte za Srbiju) uz odabir dobrih datuma koštao 65€. Složićete se, da je ovo odličan deal ako ozmete u obzir cene karata komencijalnih avio kompanija. 

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Avio Karta: Niš – Malme od 41€

Mesto polaska:

  • Niš

Mesto odredišta:

  • Malme

Mesto povratka:

  • Niš

DATUM:

  • 20.April – 24.April
  • 01.Maj – 08.Maj
  • 01.Jun – 05.Jun

*ukoliko pronađemo još neke datume  sa povoljnom cenom dopunićemo ovo polje.

 

avio karta švedska

Pogledaj ponudu

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

*UKOLIKO SE ODLIČITE ZA KUPOVINU OVE KARTE  SAVETUJEMO VAM DA ODLOŽITE ZA KASNIJE REZERVACIJU HOTELA, ATRAKCIJA…. UVEK POSTOJI MALA ŠANSA DA VAM NAKON KUPOVINE AVIOKOMPANIJA OTKAŽE KARTU.  ZATO VAM SAVETUJEMO DA TEK NAKON ŠTO  DOBIJETE POTVRDU DA JE KARTA KUPLJENA MOŽETE PRISTUPITI REZERVACIJI OSTALIH ELEMENATA KOJI SU VAM POTREBNI ZA OVO PUTOVANJE ( HOTELA, ATRAKCIJA…)