Posetite najromantičnija Grčka ostrva Santorini i Mikonos tokom leta.  Olimpic Air nudi povratne karte iz Soluna do Santorinija i Mikonosa  već of 38€ sa uključenim prtljagom.

Spustite se do Soluna autobuskim/kombi prevozom (70-80€) ili sopstvenim kolima i uputite se na magična ostrva po neverovatnoj ceni povratne karte.  Avanturisti mogu dobrim odabirom datuma napraviti i obilazak oba ostrva sa kartama od 76€. Pored ova dva popularna ostrva ovom kompanijom možete za sličan novac leteti i do ostrva Samos, Kos, Rodos, Chios, Krit, Krf a u kombinaciji sa kompanijom Aegean Airlines otvara vam se izbor svih mogućih destinacija u Grčkoj.

Santorini sa svojim prepoznatljivim liticama na preko 300m iznad mora mora nalazi se u središnjem delu Egejskog mora. Ostrvo ostavlja bez daha svojim prepoznatljivim pejzažom plavo-belih kuća na liticama. Prilikom zalaska sunca refleksija na objektima i sjaj narandžaste i crvene boje u liticama može biti zaista spektakularan.

 

santorini

Photo by @nikolatotuhov

Mikonos je raj u srcu Ciklada. Prema mitologiji, Mikonos je formiran od okamenjenih tela džinova koje je ubio Hercules. Kosmopolitsko ostrvo koga prati reputacija glamura pored prelepih plaža pruža i odličan noćni život.

mikonos

 

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Avio Karta: Solun – Mikonos od 38€

Avio Karta: Solun – Santorini od 38€

Hoteli Mikonos od 26€ 

Hoteli Santorini od 24€ 

 

Mesto polaska:

  • Solun

Mesto odredišta:

  • Mikonos ili Santorini

Mesto povratka:

  • Solun

 

DATUMI:

  • Jun
  • Jul
  • Avgust
  • Septembar

*ukoliko pronađemo još neke datume  sa povoljnom cenom dopunićemo ovo polje.

 

Avio karte Sanorini
solun-santorini

Avio karte Mikonos

 

solun-mikonos

Pogledaj ponudu avio karte Pogledaj ponudu hotela

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

*UKOLIKO SE ODLIČITE ZA KUPOVINU OVE KARTE  SAVETUJEMO VAM DA ODLOŽITE ZA KASNIJE REZERVACIJU HOTELA, ATRAKCIJA…. UVEK POSTOJI MALA ŠANSA DA VAM NAKON KUPOVINE AVIOKOMPANIJA OTKAŽE KARTU.  ZATO VAM SAVETUJEMO DA TEK NAKON ŠTO  DOBIJETE POTVRDU DA JE KARTA KUPLJENA MOŽETE PRISTUPITI REZERVACIJI OSTALIH ELEMENATA KOJI SU VAM POTREBNI ZA OVO PUTOVANJE ( HOTELA, ATRAKCIJA…)