Avio karta za Jamajku od neverovatnih 155€ iz Dizeldorfa (26.11-13.12). Uz malo kombinovanja do Dizeldorfa možete stići veoma jeftino i posetiti ovo magično ostrvo za veoma malo novca. 

Upoznajte se sa lepotama i suncem Jamajke i pobegnite od zime koja uveliko stiže u naše krajeve.  Jamajka je očaravajuća, a njeni karakteristični mirisi se dugo pamte. Miris jasmina, miris polja šećerne trske, miris piletine na roštilju i  mirisi marihuane – opijata na čije se negativne posledice rastafarijanci ne obaziru. Široke plaže okružene palmama prekidaju strme obale, a unutrašnjost ostrva ispunjena je brdovitim predelima, poljima i pašnjacima. Od XVIII veka Jamajka živi prevashodno od proizvodnje šećerne trske.

Kako je ova avio karta za Jamajku iz Dizeldorfa moramo naći načina da stignemo do tamo i nazad za malo novca. Termin putovanja je veoma blizu i direktne karte iz Beograda do Dizeldorfa su skupe tako da ćemo našu vezu do Dizeldorfa tražiti preko Temišvara.

jamajka

Jamajka

Beograd – Temišvar  od 20€

Temišvar – Dizeldorf od 101€

Dizeldorf – Montego Bay od 155€ ISTEKLA PONUDA

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Kako je povratna karta u vremenskom rasponu od 14 dana imaćete priliku da potpuno uživate u Jamajci. Savetujemo vam da istražite ovo ostrvo i posetite svaki njegov kutak. U nastavku teksta dajemo vam i neke opcije za smeštaj na Jamajci.

Hoteli Jamajka od 15€

Na sajtu Airbnb na Jamajki možete naći fantastične privatne smeštaje i poklanjamo vam 21€ popusta na vašu prvu rezervaciju.

 

Pogledaj ponudu avio karte

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta