Šri Lanka ili Maldivi po neverovatnoj ceni već od 307€. Iskoristite ove cene i otputujte u periodu od oktobra do decembra.

Šri Lanka, nekada Cejlon, je ostrvo koje se nalazi nadomak indijskog podkontinenta, zapljuskuju je obale indijskog okeana, a njena istorija i kultura traju  već 3.000 godina. Mirisne bašte, začinsko bilje i kavlitetno drago kamenje u izobilju, ribarske mreže u moru i začinjena ostrvska hrana sve to odiše čistom egzotikom, a uz sve to se na svakom koraku spravlja, nadaleko poznati, Cejlonski čaj. Cejlonski čaj se uzgaja, bere i pakuje (na mestu branja) spretnim rukama stanovnika. Čak milion ljudi u Šri Lanci se bavi proizvodnjom čaja, a  Šri Lanka je četvrta zemlja u svetu po njegovoj proizvodnji.

Šri Lanka

Maldivi –  savršeno mesto za romantično putovanje. Rajske boje, prijatna (ponekad pretopla) klima, neobično voće, uzbudljivi kokteli, sedefasti pesak, nestvarni izlasci i zalasci sunca, neopisivo plavo more, zastrašujuće zvezdano nebo, predivna lokalna kuhinja, šampanjac u honeymoon kućici – sve na ovom ostrvu poziva vas da se potpuno prepustite uživanju. Odmor u punom značenju te reči.

 

Maldivi

Maldivi

Avio Karta: Beograd – Colombo od 307€

Avio Karta: Beograd – Male od 350€

Hoteli Sri Lanka od 5€

Hoteli Maldivi od 30€

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Mesto polaska:

  • Beograd

Mesto odredišta:

  • Colombo, Šri Lanka  ili Male, Maldivi

Mesto povratka:

  • Beograd

DATUMI:

  • Oktobra 2016 – Decembar 2017.

Kada vas link odvede na sajt  imaćete trodnevni pregled kako bi lakše izabrali datume koji vam odgovaraju.

 

Pogledaj ponudu avio karte  Pogledaj ponudu hotela

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta