Zanzibar iz Beograda po fantastičnoj ceni u terminima u decembru, januaru, februaru i martu. Provedite svoj odmor na rajskim plažama Zanzibara. 

Kilometri prelepe obale sa mnogobrojnim retkim životinjskim vrstama učiniće da se osećate kao na drugoj planeti. Mnogobrojne palme i koralni greben na istočnoj obali stavljaju ga u red najlepših lokaliteta na planeti. Miran Indijski okean i kvalitet plaža koji se nalaze na Zanzibaru čini ga savršenim mestom za romantično putovanje. Još uvek neotkrivena destinacija na našim prostorima poslednjih godina privlači sve više pažnje.

zanzibar

Matej Kastelic photo

Pored prelepih plaža uživaćete u svežim plodovima mora a i unutar ostrva možete videti autohtone crvene Colobus majmune. Tura nadomak glavnog grada do obližnje farme začina  približiće vam zašto je ovo ostrvo postalo toliko popularno u nekim starim vremenima.

Ukoliko ste avanturističkog duha i  tokom boravka vam je potrebno malo više aktivnosti možete se uputiti i na kontinentalni deo Tanzanije. Brzim brodovima ili avionom možete preći do Dar el Salama prestonice Tanzanije i upustiti se u neku od safari tura kao i na severu zemlje posetiti čuvenu planinu Kilimadžaro. Ovaj deo Afrike ima mnogo toga da ponudi.

kilimanjaro

James Forsyth photo

Avio Karta: Beograd – Zanzibar od 373€

Avio Karta: Sofija – Zanzibar od 327€

Hoteli Zanzibar od 15€

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Mesto polaska:

  • Beograd ili Sofija

Mesto odredišta:

  • Zanzibar

Mesto povratka:

  • Beograd ili Sofija

DATUMI:

  • Decembar 2016 – Mart 2017.

Kao što možete videti u tabeli ispod, prilikom pretrage datuma koji vam odgovara, polasci su u navedenim mesecima ponedeljak, sreda, subota a povratak je danima utorak, četvrtak, nedelja.

*ukoliko pronađemo još neke datume  sa povoljnom cenom dopunićemo ovo polje.

zanzibar februar

Pogledaj ponudu avio karte  Pogledaj ponudu hotela

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta