Iz Beograda za Tajland već od 338€. Iskoristite ovu nesvakidašnju cenu i posetite najzanimljiviju prestonicu Azije.

Posetite magični Bangkok kao i prelepa ostrva na jugu zemlje i nećete zažaliti. Termini sa ovim cenama su ograničeni i jako blizu i nema mnogo vremena za razmišljanje. Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite kartu, spakujete kofere i vinete se u nebo.

Tajland je zemlja sa preko 100 nacionalnih parkova, što ukazuje na šaroliku zanimljivost njenih prirodnih lepota. Glavni grad je jedan od najuzbudljivijih gradova sveta, Bangkok. U Bangkoku svako može naći nešto za sebe: provod, šoping, prirodu, kulturnu baštinu, plaže, hranu i još mnogo toga.

Samo ime zemlje govori o njenoj jedinstvenosti – „thai“ na tajlandskom znači sloboda.  Zemlja slobode i jedina od zemalja jugoistočne azije koja nikada nije bila kolonizovana i time je zadržala svu svoju izvornost. Tajlanđani jako poštuju svoju tradiciju pa, za početak, nikada ih nemojte dirati po glavi, čak ni decu, jer veruju da u glavi prebiva duša.

 

Avio Karta: Beograd – Bangkok-Beograd od 338€

Hoteli u Bangkoku od 11€ 

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

 

Mesto polaska:

  • Beograd

Mesto odredišta:

  • Bangkok

Mesto povratka:

  • Beograd

DATUMI:

  • 28 May – 11 June,
  • 4-18 June,
  • 11-25 June

 

tajland bangok

Flickr

Pogledaj ponudu avio karte Pogledaj ponudu hotela

*UKOLIKO SE ODLIČITE ZA KUPOVINU OVE KARTE  SAVETUJEMO VAM DA ODLOŽITE ZA KASNIJE REZERVACIJU HOTELA, ATRAKCIJA…. UVEK POSTOJI MALA ŠANSA DA VAM NAKON KUPOVINE AVIOKOMPANIJA OTKAŽE KARTU.  ZATO VAM SAVETUJEMO DA TEK NAKON ŠTO  DOBIJETE POTVRDU DA JE KARTA KUPLJENA MOŽETE PRISTUPITI REZERVACIJI OSTALIH ELEMENATA KOJI SU VAM POTREBNI ZA OVO PUTOVANJE ( HOTELA, ATRAKCIJA…)