Iz Zagreba ili Ljubljane za Njujork  avio karte možete kupiti već od 167€. U pitanju su karte u JEDNOM PRAVCU koje su na promotivnoj akciji.  

Najavljeno je da će ova akcija trajati za kupovinu karata do 05.Marta. Do tada imate priliku da kupite avio karte u jednom pravcu po zaista fantastičnoj ceni.

Njujork, ili Velika jabuka, jedna od najinteresantnijih i najposećenijih turističkih destinacija na svetu. Vol strit, Kip slobode, Bruklinski most, Empajer stejt bilding, Krajslerova zgrada prepoznatljivi su simboli ovog grada. Tu su svakako i Peta avenija, Tajms skver, Central park, Metropoliten muzej i Brodvej, bulevar koji se proteže od juga do severa Menhetna, a u čijem se centralnom delu nalaze mnoga pozorišta.

 

Photo by AndyMutch

Photo by AndyMutch

Zagreb – Njujork od 167€ ISTEKLA PONUDA

Ljubljana – Njujork od 168€ ISTEKLA PONUDA

Hoteli Njujork

Datumi: Ove cene trenutno možete pronaći za mesece mart, april, maj dane sreda, petak, nedelja u svakoj sedmici. Iz Zagreba ili Ljubljane se leti do Beograda a zatim direktno za Njujork. Avio operater koji realizuje ovaj let je AirSerbia.

 

Pogledaj ponudu avio karte

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta