Jeftina avio karta do Los Anđelesa od 368€ sa polaskom iz Budimpešte. Do Budimpešte možete stići autobustim ili kombi prevozom od kućne adrese do aerodroma za 40-50€.

Ukoliko posedujete vizu za Ameriku ovo može biti prilično jeftino putovanje za ovu daleku destinaciju. Ako imate i rodbinu preko bare ovo je sjajna prilika da posetite zapadnu obalu Amerike. Posetite grad koji je svetionik za sanjare, koji ga posećuju nadajući se da će u njemu ostvariti Američki san. Grad čiji je moto živi i pusti druge da žive, grad bez predtasuda, osude i blama.

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Avio Karta: Budimpešta – Los Anđeles od 368€

Smeštaj Los Anđeles od 397€ 12 noćenja

Na sajtu Airbnb u Los Anđelesu možete naći fantastične privatne smeštaje i poklanjamo vam 21€ popusta na vašu prvu rezervaciju.

 

Ukoliko ipak nemate rodbinu u LA-ju nešto manje od 800€ može vas koštati: transfer do Budimpešte, povratna jeftina avio karta do Los Anđelesa, 12 noćenja.

 

Mesto polaska:

  • Budimpešta

Mesto odredišta:

  • Los Anđeles

Mesto povratka:

  • Budimpešta

DATUMI:

  • U februaru i martu 2018.

*ukoliko pronađemo još neke datume  sa povoljnom cenom dopunićemo ovo polje.

 budimpesta-los-andjeles

 

Pogledaj ponudu avio karte Pogledaj ponudu hotela

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta