Njujork – Jeftine avio karte za kraj tekuće i početak naredne godine po ceni već od  366€.  

Već sada možete kupiti jeftine avio karte za Njujork za datume u periodu od novembra 2016. do aprila 2017. po odličnim cenama već od 365€.  Trenuto dobre cene možete dobiti za veliki broj datuma u navedenim mesecima i ukoliko ste planirali da posetite kasnu jesen u Njujorku ovo je idealna prilika za kupovinu karte.

Tokom boravka u “Velikoj jabuci” obavezno posetite najveće atrakcije ovog  grada : Epajer State, Kip slobode, odlične muzeje (American Museum of Natural History, Guggenheim Museum, Lower East Side Tenement Museum, Metropolitan Museum of Art, Whitney Museum of American Art), nezaobilazni Central park, Tajms skver, Rokfeler centar. Ko ne uđe u taksi u Njujorku, kao i da nije bio u ovom gradu, tako da i njega možemo uvrstiti u atrakcije Njujorka.

Kratak cenovni informator:
* Dnevna karta za metro 2,75$
* Karte za Brodvej 150$
* Ulaznica za Empajer stejt bilding 30$
* Hot-dog 1,5$

Na ovom linku možete pogledati datume za koje možete dobiti ovu cenu.  Nakon toga na sajtu Kayak unesite datume dobijene na predhodnom linku i možete kupiti kartu kartu po gore navedenoj ceni.

Avio Karte: Beograd – Njujork od 366€

Hoteli u Njujorku od 35€ 

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

Mesto polaska:

  • Beograd

Mesto odredišta:

  • Njujork

Mesto povratka:

  • Beograd

DATUMI:

new york

new york

Pogledaj ponudu avio karte Pogledaj ponudu hotela

*UKOLIKO SE ODLIČITE ZA KUPOVINU OVE KARTE  SAVETUJEMO VAM DA ODLOŽITE ZA KASNIJE REZERVACIJU HOTELA, ATRAKCIJA…. UVEK POSTOJI MALA ŠANSA DA VAM NAKON KUPOVINE AVIOKOMPANIJA OTKAŽE KARTU.  ZATO VAM SAVETUJEMO DA TEK NAKON ŠTO  DOBIJETE POTVRDU DA JE KARTA KUPLJENA MOŽETE PRISTUPITI REZERVACIJI OSTALIH ELEMENATA KOJI SU VAM POTREBNI ZA OVO PUTOVANJE ( HOTELA, ATRAKCIJA…)