Low cost letovi do Berlina iz Beograda kreću od avgusta sa kompanijom EasyJet. Odlične vesti iz ove kompanije su i to da od avgusta do Berlina možemo putovati po ceni već od 69€.

Kompanija EasyJet pored letova za Berlin otvara i letove za  Bazel i Ženevu iz Beograda. Trenutno je za Berlin otvoren booking za letove od avgusta 2018. do februara 2019. godine a nadamo se da će se broj letova i proširiti.  Letovi kreću od 10.Avgusta ali će u punom kapacitetu od septembra biti realizovani svaka dva dana i to svakog ponedeljka, srede, petka i subote.

low cost letovi do berlina

low cost letovi do berlina

 

Gde sve leti EasyJet iz Beograda

EasyJet saobraća iz Beograda na sledeće destinacije:

  • Beograd – Bazel  – letovi startuju 31.Jula
  • Beograd – Ženeva – letovi startuju 23.Aprila
  • Beograd – Berlin – letovi startuju 1o.Avgusta
ryanair letovi iz Beograda

EasyJet letovi iz Beograda

Beograd – Bazel od 48€

beograd bazel

Beograd – Ženeva od 63€

beograd zeneva

Beograd – Berlinod 69€

beograd berlin

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazane cene su bile aktivne u trenutku objave ovog teksta.

 

Zašto su EasyJet letovi iz Beograda značajni?

Pored mogućnosti da za malo novca posetite ove tri destinacije, prebogata mreža letova lowcost avio prevoznika sa tih destinacija može vam biti veza za druge destinacije u Evropi i Africi. Ovako se pruža prilika svima da za malo novca obiđu najudaljenije kutke Evrope. Ovo je sjajna prilika za mlade ljude da u svojim studentskim danima lako obilaze gradove u Evropi. U daljem tekstu navodimo veze EasyJet-a ka drugim gradovima iz gradova do kojih možete stići iz Beograda.

EasyJet letovi iz Bezela

Iz Bazela posredstvom EasyJetAir mreže dalje jeftino možete leteti za: veliki broj gradova u Evropi, Tenerife, Tursku, Island kao i Maroko. Sve destinacije na koje EasyJet leti iz Bazela možete videti na mapi ispod.

Hoteli Bazel od 20€

easyjet basel

Easyjet letovi iz Bazela

EasyJet letovi iz Ženeve

Iz Ženeve posredstvom EasyJet mreže dalje jeftino možete leteti za dosta destinacija u Evropi uključujući Skandinavuju, Tursku,Tenerife, Izrael, Markoko, Egipat. Sve destinacije na koje EasyJetž leti iz Ženeve možete videti na mapi ispod.

Hoteli Ženeva od 20€

easyjet Ženeva

Easyjet letovi iz Ženeve

EasyJet letovi iz Berlina

Iz Berlina posredstvom EasyJet mreže dalje jeftino možete leteti praktično po svim delovima južne Evrope za Skandinaviju, Tursku, Tenerife, Izrael. Sve destinacije na koje EasyJet leti iz Bazela možete videti na mapi ispod.

Hoteli Berlin od 12€

EasyJet Berlin

EasyJet letovi iz Berlina

Ukoliko vam je na destinaciji potreban automobil, možete pogledati ponudu na servisu za pretraživanje rent a car-a.