PolskiBus.com – Pojam low cost vam je verovatno poznat iz avio industrije. Poljaci su ga preneli i na autobuski prevoz i uspeli da naprave fantastični BUS kompaniju u kojoj dobijate odličnu uslugu za veoma malo novca. Upravo su lansirali novi letnji kalendar linija i trenutno možete kupiti kartu po ceni od 0.22€ za prevoz iz Slovačke, Češke, Austrije, Mađarske i Nemačke do Poljske, kao i za vožnje unutar Poljske.

PolskiBus.com je osnovan u Junu 2011. Koncept formiranja cene je jako sličan kao i kod niskotarifnih avio kompanija tako da odlične cene već od 1 PLN (€0.22) (plus 1 PLN booking fee). Razlika je u tome što nema dodatnih troškova za prtljag.

 

Datumi novog kalendara:
14.Jun do 30.Septembar

 

Internacionalne Linije:
Berlin –  do gradova u Poljskoj  – Berlin
Beč – do gradova u Poljskoj – Beč
Prag – do gradova u Poljskoj – Prag
Bratislava – do gradova u Poljskoj – Bratislava
Budimpešta – do gradova u Poljskoj – Budimpešta

 

polskibus linije

polskibus.com  linije

 

PolskiBus.com povezuje 34 gradova u Poljskoj i 7 gradova Evrope. Filozofija kompanije je da pruži odličan servis sa fleksibilnim cenama. Autobusi koji saobraćaju su poslednje generacije sa veoma niskom emisijom štetnih gasova, opremljeni klima uređajima, WiFi za sve u autobusu a takođe svako sedište ima punjače tako da nećeti imati ni problema sa baterijom na vašim uređajima tokom vožnje. Takođe svi toaleti su funkcionalni a i osobe sa otežanim kretanjem neće imati problema jer su sva vozila niskopodna sa posebnom ostavom za kolica za osobe sa invaliditetom.

Kako kažu u kompaniji trude se da budu dobra alternativa železničkom i avio saobraćaju. Dobro im ide jer su svoje poslovanje proširili i na druge zemlje u okviru EU u kojima nastupaju pod drugim imenima ali sa istim konceptom.

Karte su dostupne i rezervaciju i kupovinu možete obaviti na sajtu  PolskiBus.com

 

KRAKOV – BUDIMPEŠTA od 0.22€

bud-krk

VARŠAVA – PRAG od 0.22€

prg-waw

VROCLAV – BERLIN od 0.22€

ber-wro

PREDLOG: Ukoliko želite da skoknete u toku leta do Krakova koji je jedna od najpopularnijih destinacija poslednjih godina, kupite sada kartu  i sa dobrom vezom do Budimpešte možete vrlo lako i uz malo novca posetiti ovaj prelepi grad u Poljskoj.

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta