Putovanje Tajland: Odlična cena avio karte za Pataju u februaru i martu od 382€. Iskoristite ovu nesvakidašnju cenu i posetite omiljenu državu u Aziji.

Tajland je zemlja sa preko 100 nacionalnih parkova, što ukazuje na šaroliku zanimljivost njenih prirodnih lepota. Glavni grad je jedan od najuzbudljivijih gradova sveta, Samo ime zemlje govori o njenoj jedinstvenosti – „thai“ na tajlandskom znači sloboda.  Zemlja slobode i jedina od zemalja jugoistočne azije koja nikada nije bila kolonizovana i time je zadržala svu svoju izvornost.

Bangkok i nalazi se nedaleko od Pataje tako da u toku ovog putovanja možete i u ovom gradu pronaći nešto za sebe: provod, šoping, prirodu, kulturnu baštinu, plaže, hranu i još mnogo toga.

Pataja je letovalište u provinciji Čonburi, u istočnom delu centralnog Tajlanda, oko 160km od Bangkoka. Izlazi na Tajlandski zaliv i poslednjih godina ovo letovalište doživljava ekspanziju. Izgrađeni su mnogobrojni hoteli, restorani, sportski tereni, pijaca na otvorenom. Pataja je, između ostalog, poznata po dinamičnom noćnom provodu.

Avio Karta: Beograd – Pataja-Beograd od 382€

7 noćenja u Pataji od 62€ 

Na portalu Airbnb na Tajlandu takođe možete naći fantastične privatne smeštaje i poklanjamo vam 21€ popusta na vašu prvu rezervaciju.

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta

putovanje tajland

Mesto polaska:

  • Beograd

Mesto odredišta:

  • Pataya, Tajland

Mesto povratka:

  • Beograd

DATUMI:

  • februar i mart 2018.
tajland bangok

Flickr

Pogledaj ponudu avio karte Pogledaj ponudu hotela

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta