Ryanair letovi iz Niša za Dizeldorf, Berlin, Milano i Bratislavu već od 9,99€. RyanAir je na svom websajtu objavio masovnu promociju i prodaju milion karata po ceni 9.99€. Akcija “1 Million Seats from 9,99 €” traje do nedelje 26.juna u ponoć. Požurite 😀 

*Cene su podložne promeni u zavisnosti od vremena pretraživanja. Prikazana cena je bila aktivna u trenutku objave ovog teksta.

Akcija “1 Million Seats from 9,99 €” pokrenuta je kao odgovor na “Brexit” – referendum u Velikoj Britaniji kojim su građani kraljevine odlučili da istupe iz Evropske Unije. “Escape to Europe” – poruka je ove kompanije Britancima kojima se takođe nude jeftini letovi sa ostrva do kontinentalnog dela Evrope.

 

 

Gde sve leti RyanAir iz Niša

Ryanair od jeseni uvodi četiri leta sa niškog aerodroma ka evropskim zemljama i to za sledeće destinacije:

 

ryanair letovi iz niša

Ryanair letovi iz Niša

Zašto su RyanAir letovi iz Niša značajni?

Pored mogućnosti da za malo novca posetite ove četiri destinacije, prebogata mreža letova lowcost avio prevoznika sa tih destinacija može vam biti veza za druge destinacije u Evropi i Africi. Ovako se pruža prilika svima da za malo novca obiđu najudaljenije kutke Evrope  što je do sada uglavnom bila privilegija ljudi sa dubokim džepom. Ovo je sjajna prilika za mlade ljude da u svojim studentskim danima lako obilaze gradove u Evropi. U daljem tekstu navodimo veze RyanAir-a ka drugim gradovima iz gradova do kojim možete stići iz Niša.

RyanAir letovi iz Dizeldorfa

Iz Dizeldorfa posredstvom RyanAir mreže dalje jeftino možete leteti za: Grčku, mnoge gradove u Italiji, mnoge gradove u Španiji (uključujući Ibicu i Majorku i Tenerife), najpopularnije letovalište u Portugalu Faro, mnogo gradova u Maroku, London, Edinburg, Švedsku, Hrvatsku. Sve destinacije na koje RyanAir leti iz Dizeldorfa možete videti na mapi ispod.

Hoteli Dizeldorf od 21€

RyanAir letovi iz Niša

RyanAir letovi iz Dizeldorfa

RyanAir letovi iz Bratislave

Iz Bratislave posredstvom RyanAir mreže dalje jeftino možete leteti za nešto manje destinacija nego iz Dizeldorfa. Više gradova u Britaniji, za Brisel i pojedine gradove u Grčkoj, Štaniji i Italiji koje su takođe moguće i iz Dizeldorfa. Sve destinacije na koje RyanAir leti iz Bratislave možete videti na mapi ispod.

Hoteli Bratislava od 13€

ryanair letovi iz nisa bratislava

ryanair letovi iz bratislave

RyanAir letovi iz Milana

Iz Milana posredstvom RyanAir mreže dalje jeftino možete leteti praktično po svim delovima Evrope. Ako birate najbolji grad za dalju vezu to je definitivno Milano. Lakše je nabrojati gradove gde ne leti RyanAir . Milano geografski dobro pozicioniran i RyianAir leti čak sa  dva aerodroma u Milanu.  Možete leteti za veliki broj gradova u Španiji uključujući Kanarska ostrva (Tenerife), veliki broj gradova u Portugaliji , veliki broj gradova u  Italiji, Grčkoj, Rumniji, Poljskoj, Mađarkoj, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Danskoj, Švedskoj, Letoniji, Litvaniji, Švaedskoj, Norveškoj, Maroku. Na mapi  ispod  ucrtane su sve destinacije.

Hoteli Milano od 15€

 

ryanair-letovi-iz-nisa-milano

Ryanair letovi iz Milana

RyanAir letovi iz Berlina

Iz Berlina  pokriven je južni deo Evrope uključujući i Hrvatsku i Crnu Goru. Tu su takože letovi i za Rumuniju, Mađarsku, Veliku Britaniju, Litvaniju, Estoniju, Belgiju.  Sve destinacije na koje RyanAir leti iz Berlina možete videti na mapi ispod.

Hoteli Berlin od 13€

ryanair- etovi iz nisa berlin

ryanair- etovi iz nisa Berlina

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje razvijati RyanAir u našoj zemlji. Da li će i koliko novih destinacija uvesti u svoj red letenja iz Srbije. Što se nas tiče želimo im svu sreću, radujemo se ovoj vesti i vidimo se na nekom od letova 😀

Ukoliko vam je na destinaciji potreban automobil, možete pogledati ponudu na našem servisu za pretraživanje rent a car-a.